За нови абонати и техническа поддръжка: 0897 929 652 [email protected]

Почистване и поддръжка на зелени площи

Z

Професионално почистване на входове

Z

Професионално почистване на частни домове и офиси

Z

Професионално почистване на паркингови площи и подземни гаражи

Z

Професионално поддържане на градински и зелени площи

Нашите услуги

Професионално почистване на входове на жилища

Фирма БГ Вход предлага на своите клиенти почистващи услуги, както за еднократно, така и за абонаментно почистване на жилищни входове. Гарантираме безупречно изпълнение на услугите и постоянство в поддържане на високото им качество.

Професионално почистване на частни домове и офиси

Всеки път, когато вашият дом или офис има нужда от професионално почистване, се обърнете към компания БГ Вход. Ние предлагаме на клиентите си еднократно и абонаментно почистване, в зависимост от вашите нужди. С наша помощ вие ще поддържате високо ниво на чистота в работното си помещение или жилищна площ.

Професионално почистване на паркингови площи и подземни гаражи

БГ Вход ви предоставя професионално машинно и ръчно почистване на надземни и подземни гаражи, както и паркинги. Разполагаме с техника и екип, който безкомпромисно ще почисти и най-трудното замърсяване.

Професионално поддържане на градински и зелени площи

Озеленяването и поддръжката на растителност са важни за общия комфорт на обитателите на жилища и офиси. Ние от БГ Вход ще извършим и това за вас, като можете да поръчате еднократна или абонаментна поддръжка на вашите зелени площи.

Предимството да изберете нас:

- Получавате индивидуален подход и специално, персонално отношение към всекиго от вас

Имаме сериозен опит в управлението на бизнес и жилищни сгради, благодарение на който създадохме истински сплотен екип от професионалисти, запазен и до днес. Ние ще откликнем винаги на вашите нужди, съобразявайки личните ви предпочитания и изисквания.

Безкомпромисна система за контрол на качеството

Постоянно функционираща система за контрол на качеството – в работата си сме внедрили строга система за контролиране на качеството, за да бъдете убедени, че услугите от нашето дружество, които ще получите, са от най-високо качество.

Професионален домоуправител и поддръжка на ЕС

Управление, наем и продажба на частни имоти

Почистване и поддръжка
на зелени площи

Ремонтни дейности и други услуги