За нови абонати и техническа поддръжка: 0897 929 652 [email protected]

Управление, наем и продажба на индивидуални имоти

Z

Управление на имоти, предназначени за отдаване под наем

Z

Сделки с недвижими имоти - покупко-продажба на имоти

Z

Консултация и съдействие за повишаване пазарната цена на Вашия имот

Z

Отстъпка при използване на допълнителни услуги, предлагани от фирмата

Нашите услуги

Управление на имоти, предназначени за отдаване под наем

Независимо дали сте наемодател на апартамент, къща, бизнес помещение, или друг вид имот, вие можете да се възползвате от професионалните услуги на БГ Вход относно цялостно управление и поддръжка на недвижимото ви имущество, предназначено за отдаване под наем.

Сделки с недвижими имоти – покупко-продажба на имоти

Имате имот за продажба и търсите възможно най-изгодна цена или пък искате да купите имот? Ние ще Ви помогнем в намирането на купувач за Вашия имот или ще Ви предложим атрактивен имот за покупка. БГ Вход има десетки успешно сключени сделки за покупко-продажба на имоти, затова не се колебайте да се свържете с нас.

Консултация и съдействие за повишаване пазарната цена на Вашия имот

Ние ще Ви помогнем за ефективно повишаване цената на имота, за да можете да вземете максималната стойност при продажба. Консултацията е напълно безплатна. Ще Ви асистираме за всичко необходимо по ремонтните дейности. С помощта на БГ Вход, цената на Вашия имот може да се повиши доста в зависимост от необходимите ремонти.

Отстъпка при използване на допълнителни услуги, предлагани от фирмата

Предлагаме богат набор от допълнителни услуги, чрез които няма да имате никаква нужда от други фирми. Независимо дали сте наш нов или стар клиент, можете да се възползвате от атрактивни отстъпки. Не се колебайте да се свържете с нас по всяко време за точни цени и отстъпки.

С какво се отличаваме?

Получавате гарантиран приход от отдаване под наем.

Нашите правни експерти ще подготвят цялата документация и ще оформят договор за наем, с който изцяло ще бъдат защитени вашите интереси като наемодател, с цел избягване на бъдещи проблеми с наемателите.

За вас работи екип от висококвалифицирани експерти в сферата на управлението и на поддръжката на имоти.

Професионалисти на БГ Вход в сферата на финансите, правото и техническата поддръжка имат богат опит в управлението на голям брой сгради и индивидуални имоти. Вашият имот е в добри ръце, които ще се погрижат за интересите ви, свързани с него.

Комплексно управление на имота

Ние ви предлагаме комплексна услуга по управление и перманентен контрол на текущото състояние на вашето недвижимо имущество. Гарантираме ви приход от наем и редовно заплащане на сметки към доставчици на комунални услуги.

Професионален домоуправител и поддръжка на ЕС

Управление, наем и продажба на частни имоти

Почистване и поддръжка
на зелени площи

Ремонтни дейности и други услуги