Нови абонати: 0898 577 045 | Техническа поддръжка: 0899 806 692 contact@bgvhod.com

Услуги

Бизнес услуги

БГ Вход е компания, специализирана в управлението и поддръжката на административни и жилищни сгради, търговски обекти, индивидиуални имоти и др.

Услугите ни по управление на наемите включват всички дейности около правилното управление и поддръжката на отдавания под наем от Вас имот.

Какво предлагаме?

Компетентна консултация и посредническа услуга на отлична цена – експертите ни ще Ви консултират за размера на наемната цена и за други договорености при отдаване под наем.

Брокерско обслужване и цялостен пакет услуги по отдаване на преференциална цена. Специалистите ни в сферата на посредническите услуги с недвижими имоти ще открият най-подходящия наемател за имота, отдаван от Вас. За разлика от по-голямата част от брокерите на недвижими имоти, целящи бързо усвояване на комисионна, специалистите ни ще подберат най-подходящия наемател с цел коректни взаимоотношения за в бъдеще.

Правните консултации и обезпечаването на подписването на договора за наем също са в компетенциите ни. Юристите ни ще изготвят договор, защитаващ Вашите интереси като наемодател, за да гарантират липсата на по-нататъшни проблеми с наемателите.

Съхраняваме депозитите и превеждаме всички платени наеми в срок до 3 дни след тяхното получаване.

Следим стриктно за спазването на договорните отношения – плащане на наема в срок, а също и плащането на всички текущи разходи, като в това число влизат и вноски към етажни собствености и пр. Поддържаме комуникация с наемателите, за да постигнем добра събираемост на наемите и гарантиране на дохода Ви.

Периодично извършваме технически проверки на имот с цел запазване на стойността му и доходите Ви от наем.

Съдействие при аварии и технически проблеми, организиране и изпълняване на ремонтни дейности, извършвани за сметка на наемодателя. Висококвалифицираните ни технически екипи разполагат с професионална съвременна техника и при нужда са на Ваше разположение на преференциални цени.

Разполагаме с денонощна телефонна линия за проблеми и аварии, което е допълнителна стойност за наемателите Ви и увеличава наемната цена на имота Ви.

Осигуряваме представителство на наемодателя пред трети лица за осигуряване на нормалната експлоатация на имота – ВиК- и електро дружества, мобилни и кабелни оператори, районна и общинска администрация, общо събрание на собствениците и т.н. Пестете време, като се възползвате от богатия опит на административнияни отдел.

Правни консултации и процесуално представителство на достъпни цени.

Периодична отчетност и изготвяне на доклади за управлявания обект.

Още услуги за индивидуални имоти:

Застрахователни услуги и експертно консултиране за индивидуалния Ви имот. БГ Вход работи в сътрудничество с един от водещите застрахователни брокери и дава на клиентите си възможност да ползват от специални отстъпки, отличчи условия и полезни консултации с екип от специалисти в областта на общото застраховане.

Строителни и ремонтни дейности, консултантски и проектантски услуги.

Помощ при проблеми с общи части на сградата. Специалистите ни имат солиден опит в управлението и поддръжката на сгради в режим на етажна собственост. При проблем, свързан с общите части, нарушаващ целостта на апартамента Ви и го поврежда, като течове от покриви, канализационни  и водопроводни инсталации и др, може да се възползвате от експертизата на екипа ни, гарантиращ лесно и бързо справяне с проблема.

Кой и как може да се възползва от услугата?

Тази услуга е предназначена за физически и юридически лица, които са собственици или упълномощени представители, отдаващи недвижим имот и желаещи да имат сигурен и стабилен доход, като в същото време искат да спестят времето и усилията си за управление и комуникация с наемателите.

Договор се сключва за една година, като комисионно възнаграждение заплащате само за месеците, през които имотът е отдаден и единствено върху реално заплатените наеми.

След подписването на договор БГ Вход се превръща във Ваш представител пред наемателите и пред всички трети лица във връзка с отдавания имот.

Услугата е особено подходяща и ценена от хората с натоварено ежедневие, а също и такива, които живеят извън столицата или страната – ние сме представителят Ви на място!

Какви са ползите от услугата?

С избора на БГ Вход спестявате времето и усилията си – получавате със сигурност месечния си наем без да се ангажирате с досадни съпътстващи дейности.

Пестите средства – управлявайки множество индивидуални имоти и голям брой сгради в режим на етажна собственост в София, БГ Вход ще оптимизира разходите Ви за поддръжка и ремонт на имота.

При смяна на наемателите спестявате повече от половината от разходите за брокерски комисионни – БГ Вход ще осигури брокерско обслужване на отлична цена.

Гарантирате си запазване на състоянието и целостта на имота, а също и стойността му и доходите от наем за продължителен период от време.

Каква е цената на услугата?

Цената на услугата се формира като процент от наемната цена единствено за времето, когато има наемател и се плаща само върху получените наеми.

Според избрания тип договор и услуга, а също наемната цена и вида на имота, цената на услугата варира между 10 и 15%.

За редовни клиенти, а също и за клиенти с повече от един управляван от нас обект може да се договори индивидуална цена.

Ако разполагате с имот, който искате да отдавате под наем, само че се притеснявате от възможни проблеми с наематели, или ако вече отдавате имот, но желаете да оптимизирате времето и доходите си, не се колебайте и се свържете веднага с нас! Гарантираме спокойствието и стабилността на доходите Ви!

БГ Вход е компания, която управлява голям брой сгради в режим на етажна собственост и множество индивидуални обекти, които се отдават под наем. Компанията разполага с висококвалифицирани специалисти със солиден опит в сферата на финансите, маркетинга, правото, обслужването на клиенти и техническата поддръжка.

Цел да предоставяме все по-широк спектър от услуги на клиентите си, затова разработихме специална услуга за управление на имоти с цел краткосрочно отдаване под наем, което постепенно придобива популярност и в България – имоти, които предлагани в платформите на Booking, Air BnB и др.

Какво включва услугата?

Тя е комплексна и в зависимост от потребностите и желанията на клиентите ни.

Интериорен дизайн:

Добрият вид на имота е от голямо значение за правилното разполагане и успешните продажби в платформите за краткосрочно отдаване под наем. Важни са декорациите и усещането за уют.

След извършване на оглед ще съставим предложение, с което да превърнем имота Ви в по-привлекателен за потенциалните клиенти.

Спазването на препоръките не е задължително, но препоръчваме да ги изпълните с цел по-добро представяне в платформите.

Професионална фотография:

Създаване на галерия за снимки с високо качество, които да отговарят на изискванията и на добрите практики в съответните платформи.

Създаване и управление на профил:

Ако не разполагате с профил, онлайн маркетинг специалистите ни ще Ви създадат такъв, който да отговаря на изискванията и на добрите практики за всяка от платформите, в която желаете да публикуваме имота Ви.

Ако разполагате със съществуващ профил, специалистите ни ще го оптимизират и ще се погрижат за неговото добро позициониране сред другите профили на имоти близо Вашия – ще коригираме цената според от сезона и търсенето и ще ползваме всякакви маркетингови инструменти, за да го направим по-търсен и привлекателен.

Комуникация с клиенти:

Нон-стоп комуникация с гостите Ви, във връзка с настаняване, резервации, проблеми по време на престоя и т.н. по телефон, имейл и чрез съответните платформи на английски и на български език.

Постоянна комуникация и периодична отчетност за собствениците на поверените ни имоти, като целта е пълна прозрачност на отношенията ни.

БГ Вход предлага услугата домашен майстор, представляваща модерна абонаментна услуга, много нужна и ценена за клиентите ни. Състои се в абонаментно обслужване и ремонти на индивидуални имоти като къщи, апартаменти, офиси и магазини.

БГ Вход разполага с добре подготвени, висококвалифицирани технически лица, които са с богат опит и разполагат с модерна техника, а това гарантира качествено и бързо отстраняване на всякакви аварии и проблеми.

Домашен майстор е широко разпространена услуга в САЩ и Западна Европа. Все повече навлиза и в нашата страна и хората усещат нуждата от нея, така че търсенето й постоянно расте. Тя се състои в абонаментна поддръжка на индивидуални имоти и дребни ежедневни ремонти, за които в кратки срокове трудно се намират изпълнители. Ето част от извършваните ремонти:

Електро повреди и ремонти:

– смяна и монтаж на контакти, ел. ключове, предпазители и пр.

– смяна на ел. крушки, датчици за движение в тъмнината, LED ленти и елементи и др.

– откриване на прекъснати кабели, късо съединение, повредени ел. захранвания, неработещи и прекъснати разклонители и удължители и др.

– други ел. повреди

ВиК повреди и ремонти:

– запушвания на тоалетни, подови сифони, мивки в баня и кухня и др.

– повреди в окачени тоалетни, тоалетни казанчета, сифони, душове, смесители и др.

– ремонт на течове от перални, меки връзки, бойлери, съдомиялни и др.

– други повреди по ВиК инсталацията.

Слаботокови повреди и ремонти:

– ремонтиране на ТВ инсталациии – кабели, букси, розетки и др.

– ремонтиране на Интернет инсталации – букси, кабели, розетки и др.

– ремонтиране и профилактика на домофонни и звънчеви инсталации.

– други повреди по слаботокова ел. инсталация.

  -БГ Вход е дружество със сериозен опит в управлението на жилищни и бизнес сгради. Компанията извършва услуги по управление и поддръжка в голям брой етажни собствености и много индивидуални имота.

  Солидният опит и високата квалификация на юристите ни са гаранция за качественото разрешаване на казусите Ви.

  Какво включва услугата:

  – правни консултации по ЗУЕС за проблеми, които са свързани с етажни собствености;

  – правни консултации и юридическо съдействие при междусъседски проблеми и спорове – течове, нарушаване на правилник за вътрешния ред, прекомерен шум и др.;

  – правни консултации във връзка с покупко-продажба на имот;

  – изготвяне на молби, жалби, становища и др.;

  – посредничество;

  – процесуално представителство по въпроси, които касаят етажна собственост и междусъседски спорове.

  Каква е цената на услугата:

  Според сложността на казуса или на становището, в съгласие с действащата наредба за минималният размер на адвокатските възнаграждения, като е включена отстъпка за клиенти и абонати на БГ Вход.

  Разполагаме с богат опит и предлагаме едни от най-ниските цени на пазара.

  Каквито и казуси, междусъседски спорове и проблеми да имате, не бива да се колебаете да се свържете с нас. Гарантираме лесно, експертно и бързо решение на всеки казус.

  Професионален домоуправител и поддръжка на ЕС

  Управление, наем и продажба на частни имоти

  Почистване и поддръжка
  на зелени площи

  Ремонтни дейности и други услуги