Нови абонати: 0899 806 692 | Техническа поддръжка: 0898 577 045 [email protected]

Услуги

Бизнес услуги

Управлението и поддържането на административни и жилищни сгради, включително търговски обекти и индивидуални имоти, е дейност, изискваща безкомпромисен професионализъм и висока компетентност. БГ Вход е компания, която е специализирана в това. Нашите услуги по управление на наемите обхващат всички дейности, които са насочени към правилното управление и поддръжка на отдавания от вас имот под наем.

Какво можете да очаквате от нас?

Експертна консултация – посредническа услуга на привлекателна цена – нашите компетентни лица ще ви консултират най-обстойно и ще ви посъветват както за размера на наемната цена, така и за останалите договорености при отдаване под наем.

Вие получавате от нас пълно брокерско обслужване и цялостен пакет услуги по отдаване на изгодна цена. Нашите специалисти в областта на посредническите услуги с недвижими имоти ще разкрият пред вас най-подходящите наематели за имота ви. Ние не се стремим към бързо усвояване на комисионна, а към предоставяне на най-добра услуга – специалистите ни ще изберат най-подходящия наемател, с когото ще имате коректни взаимоотношения за целия период на наемане на недвижимото ви имущество.

Правните консултации, юридическата помощ и обезпечаване на подписването на договора за наем също влизат в нашата компетенция. Юристите ни ще изготвят договор, който напълно защитава вашите интереси като наемодател, за да бъде гарантирана липсата на по-нататъшни проблеми с наемателите. Също така, предлагаме процесуално представителство пред трети страни на достъпни цени.

Освен всичко друго, ние от БГ Вход предлагаме съхраняване на депозитите и превеждане на всички платени наеми в срок до три дни след тяхното получаване.

За да избегнете всякакви неуредици с наемателите си, ние се ангажираме стриктно да проследяваме за спазването на договорните отношения: плащане на наема в срок, изчистване на всички текущи разходи, в това число – вноските към етажната собственост. В задълженията ни влиза поддържане на комуникация с наемателите, с цел постигане на събираемост на наемите и гарантиране на вашия приход.

Имотът, отдаван от вас под наем, периодично се проверява от нас относно техническата му изправност, за да може да има стабилна стойност и да ви носи сигурни доходи. В случай на възникнали аварии и различни технически проблеми, ние се заемаме с организиране и изпълнение на ремонтните дейности, извършвани за сметка на наемодателя. Разполагаме с висококвалифицирани технически екипи, работещи с професионална съвременна техника, които винаги са на ваше разположение и ви обслужват на преференциални цени. Отговаряме също на денонощна телефонна линия за проблеми и аварии, което дава допълнителна стойност за наемателите ви и повишава наемната цена на вашия имот.

БГ Вход осигурява представителство на наемодателя пред трети лица с цел протичане на нормална експлоатация на имота ви – ВиК, електродружества, мобилни и кабелни оператори, районна и общинска администрация, общо събрание на собствениците. Вие си спестявате ценно време, възползвайки се от богатия опит на нашия административния отдел.

За да бъдете спокойни за прозрачността и правилната отчетност, ние изготвяме периодични доклади за управлявания обект, отдаван под наем от вас.

И още:

Застраховане

Всичко за застраховането на вашия обект – предоставяме застрахователни услуги и експертно консултиране за индивидуалния ви имот. Работим в сътрудничество с един от водещите застрахователни брокери, който осигурява на клиентите си възможност да ползват специални отстъпки, отлични условия и получаване на полезни консултации. Екипът от специалисти в областта на общото застраховане е винаги готов да ви посъветва за най-изгодната и сигурна застраховка.

Дейности по строителство и ремонти, експертни консултантски и проектантски услуги

Когато имате нужда от помощ при проблеми с общите части на сградата, нашите специалисти са насреща. Имаме дългогодишен опит в управлението и поддръжката на сгради в режим на етажна собственост и при проблем с общите части, който нарушава целостта на апартамента ви, ние реагираме незабавно. При теч от покрив, повреди в канализационни и водопроводни инсталации, както и при други неизправности, можете спокойно да се възползвате от нашите специалисти, гарантиращи ви лесна и надеждна поправка.

 

Как можете да се възползвате от услугата ни

 „Мениджмънт на имоти, отдавани под наем“?

 

Нашата специална услуга е насочена към физически и юридически лица, които са собственици или упълномощени представители, отдаващи недвижим имот под наем, и желаят да получават сигурен, стабилен приход от това. Същевременно, те биха искали да спестят време и усилия за управление и комуникация с наемателите. В тези направления работи нашата услуга по управление на имоти, предназначени за отдаване под наем.

Комплексната ни услуга е най-подходяща и оценявана от заети хора с натоварено ежедневие, а също и от такива, които живеят извън столицата или страната, защото ние сме вашият представител на място.

Договорни отношения

Договорът се сключва за една година, като комисионното възнаграждение към нас се заплаща само за онези месеци, през които имотът се отдава под наем и единствено върху реално заплатените наеми. След подписването на договора, БГ Вход става ваш законен представител пред наемателите ви, както и пред всички трети лица, свързани с отдавания имот.

Ползите

Преди всичко, вие спестявате време и усилия, получавайки сигурен месечен наем, без да поемате ангажимент с куп задачи, неизбежни при отдаване на имот под наем. Спестявате и финансови разходи, тъй като можете да управлявате множество индивидуални имоти и голям брой сгради в режим на етажна собственост в София.

БГ Вход ще оптимизира вашите разходи за управление, поддръжка и ремонт на имота.

В случаите на смяна на наематели, вие спестявате повече от половината си разходи за брокерски комисионни възнаграждения, защото БГ Вход ще ви осигури брокерско обслужване на идеална за вас цена.

С нашата услуга вие си гарантирате добро съхраняване на състоянието и целостта на имота, както и стойността му, за да имате доходи от наем за дълъг период от време.

Колко струва услугата?

Цената на комплексната ни услуга се формира под формата на процент от наемната цена единствено за времето, когато има наличен наемател. Плаща се само спрямо действително получени наеми. Съгласно избрания тип договор и услуга, а също и според наемната цена и вида на отдавания имот, общата цена на услугата варира между 10 и 15%.

За редовни клиенти и такива с повече от един управляван от нас обект даваме възможност за договаряне на индивидуална цена.

Ако притежавате имот, който желаете да отдавате под наем, но се притеснявате от възникване на проблеми с наематели, или вече отдавате имот, но искате да оптимизирате времето и парите си, не се колебайте и се свържете с нас! Ние от БГ Вход ви гарантираме вашето спокойствие и стабилността на доходите ви от наем!

БГ Вход е компания, специализирана в управлението на голям брой сгради в режим на етажна собственост, включително множество индивидуални обекти, предназначени за отдаване под наем. Компанията разполага с висококвалифицирани специалисти с дългогодишен опит в сферата на финансите, маркетинга, правото, обслужването на клиенти и техническата поддръжка на сгради. Нашата цел е да предоставяме все по-голям обхват от услуги на клиентите си. Във връзка с това, ние създадохме специална услуга за управление на имоти, които са за краткосрочно отдаване под наем. Тази комплексна услуга придобива все по-голяма популярност в България и включва имоти, които се предлагат в платформите на Booking, Air BnB и др.

Какво предлага услугата?

Нашата услуга „Мениджмънт на имоти за краткосрочно отдаване под наем“ е комплексна и е съобразена с потребностите и предпочитанията на клиентите ни.

Интериорен дизайн и вътрешно оформление:

Безупречният вид на вашия имот е от голямо значение, за да се радвате на успешни продажби в платформите за краткосрочно отдаване под наем. Ето защо са важни впечатляващата декорация и усещането за уют. След като извършим оглед, ние ще съставим предложение, с което ще направим имота ви по-привлекателен за потенциалните наематели. Ще ви дадем препоръки, които не са задължителни, но е добре да бъдат изпълнени с цел по-добро представяне в платформите.

Професионално фотографиране:

На нас можете да разчитате за създаване на галерия от снимки с високо качество. Всеки един от фотосите ще отговаря на изискванията и на добрите практики в дадена платформа.

Генериране и управление на профил:

В случай че не разполагате с профил, нашите специалисти по онлайн маркетинг ще ви създадат такъв, който да бъде в съответствие с изискванията и добрите практики за всяка една от платформите, в които възнамерявате да публикувате имота си.

Ако вече имате готов профил, тогава специалистите ни ще го оптимизират и ще се погрижат за успешното му позициониране сред другите профили на имоти, близки до вашия. Също така, ние ще коригираме цената според сезона и търсенето и ще използваме подходящи маркетингови инструменти, с които да го направим по-търсен и по-привлекателен.

Комуникация с потенциални наематели:

Непрекъснатата комуникация с посетителите ви, които имат въпроси относно настаняване, резервации, проблеми по време на престоя и т. н., е също наша задача. Осъществяваме я по телефон или имейл, както и чрез съответните платформи на английски и на български език. Чрез тази постоянна комуникация и периодична отчетност за собствениците на поверените ни имоти постигаме пълна прозрачност в нашите отношения.

Доверието е на първо място, а то се изгражда с коректност, яснота и професионализъм.

Услугата „Домашен майстор“, предлагана от БГ Вход, представляваща модерно абонаментно обслужване, необходимо и силно оценявано от нашите клиенти. Услугата обхваща абонаментен сервиз и ремонти на индивидуални имоти – къщи, апартаменти, офиси, магазини и други търговски помещения. Разполагаме с добре подготвени, висококвалифицирани технически специалисти, притежаващи богат опит и работещи с най-съвременна техника, с което гарантираме качествено и бързо отстраняване на различни аварии и неизправности.

„Домашен майстор“ е услуга, добре позната и широко разпространена в САЩ и Западна Европа, а през последните години навлиза и в България. Все повече хората усещат нуждата от нея, така че търсенето ѝ постоянно нараства. Основното ѝ предимство е в абонаментна поддръжка на индивидуални имоти и извършването на дребни, ежедневни ремонти, за които в кратки срокове трудно се намират изпълнители. Част от извършваните ремонти са следните:

 • Повреди и ремонти в електропреносната система:

– подмяна и монтиране на ел. контакти, ел. ключове, предпазители и др.;

– смяна на ел. крушки, датчици за придвижване в тъмнината, LED ленти и елементи, и др.;

– откриване и ремонт на прекъснати кабели;

 • отстраняване на късо съединение;
 • откриване на повредени ел. захранвания, неработещи или прекъснати разклонители и удължители;

– други ел. повреди.

 • Повреди и ремонти – ВиК:

– бърза реакция при запушвания на тоалетни, подови сифони, мивки в баня и кухня, и др.;

– отстраняване на повреди в окачени тоалетни, тоалетни казанчета, душове, сифони, смесители и др.;

– извършване на ремонт на течове от перални, бойлери, меки връзки, съдомиялни машини и др. уреди;

– други възникнали повреди във ВиК инсталации.

 • Слаботокови повреди и ремонти:

– ремонт на телевизионни инсталации: кабели, розетки, букси и др.;

– ремонт на интернет инсталации: букси, кабели, розетки и др.;

– ремонт и профилактика на звънчеви и домофонни инсталации;

– други повреди в слаботокови електрически инсталации.

  БГ Вход е дружество, притежаващо сериозен опит в управлението на жилищни и бизнес сгради. Нашата компания извършва услуги по управление и поддръжка на голям брой етажни собствености и множество индивидуални имоти.

  Опитът и доказаната висока квалификация на юристите ни са предпоставка и гаранция за най-качествено разрешаване на вашите казуси. Услугите ни в това направление са следните:

  – юридически консултации по ЗУЕС относно проблеми, свързани с етажна собственост;

  – правни консултации и съдействие при възникване на междусъседски неуредици и спорове, например при наличие на течове, нарушаване на правилника за вътрешен ред, оплаквания от прекомерен шум и др.;

  – правни консултации относно покупко-продажба на недвижим имот;

  – изготвяне на документация: молби, жалби, становища и др.;

  – осигуряване на посредничество при сделки и др. процедури;

  – процесуално представителство във връзка с въпроси, засягащи етажна собственост и междусъседски конфликти.

  Формиране на цената на услугата

  Крайната цена се формира в зависимост от сложността на случая или на становището и в съответствие с действащата наредба за минималния размер на адвокатските възнаграждения. Включена е специална отстъпка за клиенти и абонати на БГ Вход. Вие ще се възползвате от богатия ни опит в комбинация с едни от най-ниските цени на пазара.

  Какъвто е да е вашият казус, междусъседски спор или проблем, не се колебайте да се свържете с нас. БГ Вход ви гарантира бързо, лесно експертно решение.

  Професионален домоуправител и поддръжка на ЕС

  Управление, наем и продажба на частни имоти

  Почистване и поддръжка
  на зелени площи

  Ремонтни дейности и други услуги